Açıklama
Bu Blogdaki Bütün Yazılar Nuri Gezer Tarafından Özel Olarak Seçilir Ve Paylaşılır
19 Mayıs 2014 Pazartesi

Hachiko - Bir Köpeğin Hikayesi (Hüzün Dolu Gerçek Bir Hikaye)

11:20
Gerçek yaşantıdan alınmış bir film olan Hachiko bir köpeğin sadakatini ve insanı nasıl seve bileceğini anlatan bir filmdir. İzleyen bir çok izleyiciyi duygulandıran, düşündüren, ağlatan bir film olmakla birlikte insana alması gereken bir çok mesajda veriyor. İzlemenizi tavsiye ederim. 
___________________________________________________
Konusu : Film Richard Gere’in canlandırdığı profesör Parker Wilson’ın, tren istasyonunda bulduğu Japon kökenli meşhur Akita inu cinsi köpeği evine almasıyla başlar. İlk önce eşinin sert tepkilerini gören profesörün köpekle aralarındaki bağ gün geçtikçe daha da sağlamlaşır. Kısa zamanda tüm aileye kendini sevdiren Hachi, Wilson ailesinin köpeği olur Profesörü işe giderken her gün tren istasyonuna kadar yolcu eder ve döneceği saatte her zaman yerinde olup onu bekleyen bir yol arkadaşı olur. Hachi, Japonya’da meydana gelen gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Sahibine olan sadakati ile Japonya’dan tüm dünyaya yayılmış bir köpek Hachi; öyle ki yıllar boyu sahibini beklediği tren istasyonuna, köpeğin heykeli dikilmiştir.
_______________________________________________________________________
imdb : 8.2
Yönetmen : Lasse Hallström
Oyuncular: Richard Gere, Joan Allen, Sarah Roemer, Cary-Hiroyuki Tagawa, Jason Alexander
Türü : Dram 
(TR) Dublaj : Var

Not: İnsana hiç bir katkısı olmayan filmler izlemenizi tavsiye etmem.

Fragman : 

1 yorum:

  1. Biraz önce izledim çok güzel bir film gerçek bir hayat öyküsü olması insanı daha çok etkiliyor çok duygulanarak izledik ailecek

    YanıtlaSil

 
Footer'ı Göster