Açıklama
Bu Blogdaki Bütün Yazılar Nuri Gezer Tarafından Özel Olarak Seçilir Ve Paylaşılır
29 Mayıs 2014 Perşembe

Disconnect - Sanal Hayatlar (2012) Gerçek Dolu Hayat Hikayelerimiz

14:31
 Disconnect (Sanal Hayatlar) şuanda dünyayı etkileyen bir durumu anlatan film gerek oyunculuk, yönetmen gerekse de senaryo olarak çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Bütün dünyayı ilgilendiren bir çok konuyu tek bir başlık altın sunan bu film başlıca insanların bir birleri arası diyaloğun azalmasını, sadece gününü geçirmek için para kazanalar günü geçirmek için para harcayanlar, mutlu olmak için ellerinden geleni yapanlar huzuru başka yerlerde arayanlar, sanal bir ortamın sonunda gerçek hayatta buluşmalar, insanların sıkıntılarını farklı bakış açılarından izleyen ve daha bir çok parametrenin altında insanların yaşantısını anlatan izleyicide bir çok duyguyu canlandıran ve izleyene bir şeyler katan bilimlerden biridir yazara tam olarak fikirlerimi dile getiremedim ama izlemenizi tavsiye ederim.
___________________________________________

Konusu :
Ailesini aramaya vakit yaratmakta zorlanan işkolik bir avukat, sırları internet ortamına yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet üzerinden kabadayılık taslayan çocuğunu yola getirmeye çalışan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde koşan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi... Tüm bu karakterleri aynı noktada buluşturan tek şey ise çağımızın buluşu internet! Modern iletişimin yeni adı olan internet tüm köşeli halleriyle masaya yatırılırken birbirinden farklı bir grup insanın hayatı üzerinde yaptığı benzer etki vurgulanıyor.
_______________________________________________________________________
imdb : 7.6
Yönetmen : Henry Alex Rubin
Oyuncular : Jason Bateman, Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton, Andrea Riseborough, Alexander Skarsgard Max Thieriot
Türü : Gerilim, Dram
(TR) Dublaj : Var
_______________________________________________________________________

Not: İnsana hiç bir katkısı olmayan filmler izlemenizi tavsiye etmem.


Fragman : 


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster