Açıklama
Bu Blogdaki Bütün Yazılar Nuri Gezer Tarafından Özel Olarak Seçilir Ve Paylaşılır
27 Şubat 2014 Perşembe

Oyun (1997) - The Game

12:23
Oyun adli bu film gerçekten David Fincher'in rekorlar kiran bir yönetmenlik eseridir filmde mükemmel bir zeka ve mükemmel bir oyunculuk sergilenmiş filmin gerek ilk dakikalarında gereksen son dakikalarında izleyiciye verilen sürükleyici duygu hiç kopmamış ve film tamamen insanin kafasında açılan soru işaretleri ile dolduruyor. Aynı zamanda filmde izleyici yorumsuz birakılmıyor. izlemenizi tavsiye ederim. 
__________________________________________________
Konusu : Nicholas Von Orton, bütün yatırımlarının kontrolünü ve ilişkilerini elinde tutmaya alışık, zeki, kurnaz ve başarılı çok zengin bir dolar milyoneri iş adamıdır.
Ancak Orton'un bu düzenli yaşamı, sorumsuz fakat etkileyici küçük kardeşi Conrad'ın ona verdiği beklenmedik bir doğum günü hediyesiyle kökünden değişikliğe uğrar. Nicholas oyuna başlarken ortada çok büyük bir ödül olduğunu farkeder ancak bu esrarengiz oyunun kuralları ve amacı hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Nicholas başına geldiği ve karşılaştığı olaylardan, aksiliklerden hangisinin gerçek ve hangisinin oyunun bir parçası olduğunu da anlayamaz. Önüne çıkan insanlar hatta taksi şoförü bile onu öldürmeye kalkar,canını zor kurtarır. Bundan sonra Nicholas bir paranoyak gibi yaşamakla beraber karşısına çıkan ve ona yardımcı olmak isteyen genç,güzel ve alımlı Christine'nin bile kendisini öldürmek istemesinden şüphelenir.
________________________________________________________________________________
imdb : 7.8
Yönetmen : David Fincher
Oyuncular: Sean Penn , Michael Douglas , Deborah Kara Unger , Armin Mueller-Stahl , Spike Jonze
Türü : Gizem, Dram, Macera
(TR) Dublaj : Var

Not: İnsana hiç bir katkısı olmayan filmler izlemenizi tavsiye etmem 

Fragman : 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster